5 előkészületi lépés, amivel felturbózhatod az esélyeidet a sikeres eladásra

 

    1. Takarítás

Minden csilligjon villogjon, mint új korában. Egy olyan nagy takarításra van szükség mintha soha nem lett volna takarítva a házban. A tisztaságon is sok múlhat vagy bukhat.

 

    2. Lomtalanítás

Mint egy tavaszi nagy takarítás, bármikor is kezdjünk neki. A feleslegessé vált dolgok kidobása. A rengeteg kis dísz tárgy szanálása.
A kevesebb több. A szanálásnál alkalmazhatjuk a hármas és ötös szabályt: a megmaradt hasonló dísz tárgyakat rendezzük hármas vagy ötös pakkokba.

 

   3. Semlegesítés

A személyes dolgokat, mint pl. családi fotókat, szuvenír hűtőmágneseket el kell pakoljuk egy szekrénybe, vagy pedig egy dobozba már el is kezdhetjük bepakolni a költözés megkönnyítése érdekében.

 

   4. A megvilágítás maximalizálása

Az ablakok lemosásával plusz 30%-kal növelhetjük a beengedett fény. Kiégett, vagy alig pislákoló égők kicserélése. Minnél világosabb egy helyiség annál vonzóbb lesz az érdeklődőknek.

 

   5. Kisebb javítások

Ha valami elromlott, vagy nagyon rosszul nézni akkor a legszembetűnőbbel érdemes el kezdeni javításokat, hogy jobb legyen az össz hatás. Amikor körbe sétál a házban a potenciális vevő akkor annak kell eszébe jutnia, hogy “Ezek az emberek egész jól törődtek ezzel a házzal, ha megveszem nem lesz sok gondom vele”. Hiszen egy ház váráslása hatalmas befektetés és tudniuk kell, hogy jó helyre fektetik be a pénzüket.

Címke: , , , ,

Hozzászólás